Restylane

Övrig Info:

För linjer, rynkor och läppförstoring

Restylane: En icke-permanent filler baserad på hyaluronsyra. Den är baserad på ett kroppseget ämne som försvinner ur kroppen på upp till ett år. Restylane finns i sex olika varianter beroende på vad det är som ska behandlas och används i läppar, rynkor, ärr och skulptering.
Restylane Vitale: Injiceras i huden för att föryngra och återfukta huden.
Restylane Touch: För fina linjer i ansiktet.
Restylane Lipp: För att forma och förstora läppar. Håller i 12 månader.
Restylane Perlane: Används i mer markerade ansiktsveck och skulptering i ansiktet.
Restylane Sub Q: För att forma ansiktskonturer.
Restylane håller i 6-12 månader

Skönhetsidealen förändras med tiden, precis som våra ansikten när vi åldras. Med RESTYLANE får du ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. RESTYLANE är en kristallklar, icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gel baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra. Resultatet syns omedelbart. Med RESTYLANE får du ett långvarigt och naturligt skönhetslyft.
RESTYLANE tillverkas i Sverige, ett land känt för hälsa, natur och skönhet. Sedan 1996 har mer än en 1 500 000 människor i över 60 länder behandlats framgångsrikt med RESTYLANE.
Släta ut rynkor

Att släta ut veck och rynkor genom att tillföra volym kan förändra utseendet på ett fantastiskt sätt. Med RESTYLANE kan ansiktet få nytt liv utan främmande material.
Vid behandling av rynkor och veck injiceras RESTYLANE i huden i små mängder med en mycket fin nål. Den injicerade gelén skapar naturlig volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Resultatet kan ses omedelbart. Det är enkelt och säkert att behandla rynkor med RESTYLANE och behandlingen lämnar inga ärr eller andra spår i ansiktet.
Forma läppar

Många människor har en önskan om en fylligare och mer framträdande mun högt upp på sin önskelista. Med RESTYLANE får du en mer framträdande mun och fylligare läppar med material som finns naturligt i kroppen.
Läppskulptering kan utföras i två steg, volym och konturering. RESTYLANE injiceras på insidan av över- och/eller underläppen för att skapa en mer framträdande mun och fylligare läppar. Behandlingen kombineras ofta med en injektion längs läppkanten för att markera läppkonturen. En tydligare kontur ger ett yngre och mer attraktivt utseende. Det förhindrar också att läppstiftet ”blöder” in i de tunna linjer som omger läpparna. Linjerna som går upp mot näsan (philtrum) kan göras mer framträdande med en gel injektion. Oftast används en kombination av dessa behandlingar för att nå optimalt resultat.
Forma ansiktskonturer

Många människor vill ha en något fylligare form på sin haka. Lite extra volym kan göra en enorm skillnad och ge ditt ansikte en fylligare form eller ett mer framträdande utseende. Eller du kanske vill ha en rundare, mer sensuell linje längs med kinderna för att ta fram ditt ungdomliga yttre?
RESTYLANE kan användas för att forma ansiktskonturer genom att tillföra volym. När det injiceras i huden, korrigeras djupa veck och huden lyfts upp från kinder och haka. Ansiktets konturer får en helt ny form.
RESTYLANE
Varaktighet

En rynkbehandling med RESTYLANE har långvarig effekt, men är inte permanent. Det betyder att du alltid har möjligt att förändra ditt utseende. Det är mycket individuellt hur länge en behandling varar. Det beror på många olika faktorer, t.ex. ålder, hudtyp, livsstil och muskelaktivitet samt injektionsteknik. Erfarenhet visar att RESTYLANE kan vara effektivt i upp till ett år eller mer efter behandling. Du och din läkare kan planera in regelbundna återbesök för att bibehålla behandlingsresultatet. De flesta patienter väljer en uppföljningsbehandling sex till tolv månader efter den första behandlingen.